4.Trash'n'Burn festival 2012

Napisao/la Ivana. Posted in Vibela

TNB-naslov

Još kad sam prije par mjeseci vidjela najavu za četvrti po redu miting američkih vozila „Trash’n'Burn“, odlučila sam da dam sve od sebe da vikend 29.6. – 30.6.2012. budem u Sv. Martinu na Muri. Tako da smo kraj godišnjeg odmora proveli ludo i nezaboravno uz američke automobile, pin-up djevojke, tetoviranje, burn-out box, Harley Davidson motore i rockabilly.

Sve skupa se odvijalo na području seoskog turizma ''Goričanec''. Na imanju se nalazi veliki ribnjak, konji, magarci i druge životinje, povoljan restoran sa finom klopom i bungalovi. Mi smo se za smještaj odlučili uzeti šatore. Stigli smo u petak popodne, ugodno se smjestili, te pratili razvoj cijelog mitinga od samog početka.

Prostor - seoski turizam ''Goričanec''

Automobili

U subotu su se od jutra počeli skupljati automobil i motori, a ja sam jedva čekala popodne da vidim djevojke koje su se prijavila za Pin Up photo contest. Kako se noć prije nismo baš naspavali, jer nam se probušio madrac, odjurili smo do jednog od šoping centara u Čakovcu i kupili novi. Usput sam iskoristila priliku i otišla na frizuru, te se ugodno iznenadila brzinom i stručnosti mlade frizerke.

Motori

Dan je bio vruć, istina bolje nego da je bila kiša, ali ipak znoj se cijedio sa svih nas. Hvatali smo mjesto u hladu i lagano uživali u pogledu i muzici. Atmosfera je bila odlična, svi smo se zabavljali. Vrućoj atmosferi pridonjeli su i hrabri pojedinci u BurnOut Boxu.

Burn Out Box

Sve bi to bilo laganini do večeri, da me dragi nije prijavio za sudjelovanje na Pin Up photo contest. „Pa ti nisi normalan!“, „Zezaš me?!“ … samo su neke od rečenica i upita koje sam imala za njega. Pa ja sam došla gledati te djevojke, a ne im pokušati konkurirati. Nisam baš bila spremna za slikanje rame uz rame sa modelima, no na kraju provela sam se super. Osim domaćih modela, upoznala sam dvije predivne strankinje Mystyc Cat iz Budimpešte, burleska plesačicu i pin-up model, koja je na večer imala i nastup i Sandy Sailor Austrijanku, također pin-up model.

Pin Up photo contest

Srećom naoružani smo bili sa dva fotoaparata, tako da su moj dragi i sin uspjeli napraviti puno lijepih fotografija koje sad mogu podijeliti sa vama.
Zaključak na kraju, ako imate priliku obavezno drugi put dođite, bilo nam je odlično i nije čudno da se i hrpa stranaca odlučila na put do međimurja.

Za kraj moja malenkost