Ja sam…

Napisao/la Ivana. Posted in Vibela

IMG 3744

Šaroliki dani i mjeseci iza mene, na prvi pogled puno nepovezanih događaja, situacija i stanja. Danas su se posložili djelići poput tisuća puzzli kada se stope u veliku divnu sliku.

Za vjenčanje

Napisao/la Vibela. Posted in Vibela

05Svadbena

Kolega me na vrijeme pozvao u svoje svatove, ali ja sam se ipak sjetila dan prije da nemam što obući. Bitno mi je bilo da imam dobru boju za kosu i friz i na ništa drugo nisam mislila.

My first sewed pencil floral skirt

Napisao/la Vibela. Posted in Vibela

 01PencilFloralSkirT

Volim nositi suknje. Najbolje mi stoje one uže do koljena ili malo ispod koljena, "pencil skirts", sa elestičnim strukom. Za ovo ljeto zašila sam si jednu jakog cvjetnog uzorka. Cvjetni uzorak je uvijek dobrodošao u proljeće i ljeto, a može se dobrim kombiniranjem nositi i u jesen. Uz suknju odmah sam si napravila i ogrlicu. Ovo je moj prvi ozbiljniji izlet u šivanje i zadovoljna sam sa rezultatom.

Vintage Day new beginning

Napisao/la Vibela. Posted in Vibela

VintageDay2018VZ08

Just one call and the question "Can you help us?" and I was returned back to the world I love. A bit of effort and logistics and we ended up with a wonderful day spent collaborating with the incredible team and my return to the vintage world.

Samo jedan poziv i pitanje “Da li bi nam mogla pomoći?”, vratilo me nazad u moj svijet koji volim. Malo truda i logistike i iza nas je proveden predivan dan u suradnji sa super ekipom i moj povratak u vintage svijet.

10. Trash'n'burn Miting Američkih Automobila

Napisao/la Vibela. Posted in Vibela

 

Trashnburn2018

Beautiful women, nice cars, good music, cold beer, how much more does one need? We should always look for more. What this event differs that is different from others is a great atmosphere. I was a little afraid of this tenth anniversary. It was advertised a lot in the media and I was afraid that it would lose its appeal through commercialization. However, I was not disappointed yet again. Trash'n'burn still has "that something" that makes it worth visiting and experiencing it.

Below you can enjoy the photos of beautiful women and nice cars.

Lijepe žene, lijepi auti, dobra mjuza, hladna piva, zelenilo, pa kaj nam više treba? Treba, treba uvijek tražiti više, ono što je ovaj događaj razlikovao od drugih je odlična atmosfera. Malo sam se bojala ove desete obljetnice, dosta je bilo najavljivano u medijima, bojala sam se da će komercijalizacijom izgubit svoju čar. I ponovno se nisam razočarala, Trash'n'burn i dalje ima  ono nešto svoje zbog čega se isplati doći i osjetiti to.

U nastavku uživajte u lijepim ženama i lijepim autima.